Masterplast România este un distribuitor semnificativ de produse din fabricile proprii, pe care le distribuie pe piața internă și își propune să ocupe o poziție dominantă.

Continuând valorile pe care le prețuiește și tradiția de peste 20 de ani, Masterplast va continuă să fie un partener de încredere și să ofere un pachet de produse și servicii de calitate acum și pe nouă platformă online.

 

Suntem încântați să introducem noul site www.masterplastsrl.ro

 

Ne-am îmbrăcât site-ul în haine noi, mult mai colorate, am reorganizat conținutul și sperăm să vă placă. Avem un look fresh, modern, mult mai dinamic și cu o navigare simplificată atât pe desktop cât și pe smartphone. Credem în evoluția continuă și credem că tot timpul este loc pentru îmbunătățiri. Am conceput noul site astfel încât tot conținutul de pe acesta să fie ușor accesibil în doar câteva click-uri și transparent. Pe site veți fi informați în mod regulat despre acțiunile pe care le pregătim, despre evenimentele curente  despre produsele noi și alte informații relevante legate de domeniul nostru de activitate și nu în ultimul rând de mai multe promoții. Abonează-te la newsletter-ul nostru și urmărește articolele de pe rețelele de socializare pentru a fi primul care se poate bucură de noile produse ce vor veni.

 

Sperăm că vă place noul nostru look, vom acceptă cu bucurie toate sugestiile dvs. pentru îmbunătățirea suplimentară a site-ului nostru și vă invităm să ne contactați la masterplast@masterplast.ro