Masterplast România Srl.

Înființat in 1997 Grupul Masterplast este unul dintre cei mai mari producători si distribuitori de materiale de construcţii destinate izolaţiilor din Europa Centrală . Masterplast România Srl. filiala grupului de firme Masterplast Group a fost înființat în 2001 și este un furnizor semnificativ
pentru companiile care comercializează materiale de construcții.

Produse
și Producție

Deține o poziție importantă pe piață cu produse de termoizolație a fațadelor, acoperișurilor și a structurilor “USCATE”.
Produsele sunt asigurate din producțiile proprii din fabricile din Ungaria și Serbia și din cooperare strategică cu producători.

Furnizor de afaceri

Cu un sistem integrat de vânzări orientat spre client, controlul continuu al calității produselor fabricate și comercializate, un cadru stabil al ofertei de produse și soluții logistice flexibile, furnizăm partenerilor noștri servicii de afaceri competitive.

Durabilitate

Masterplast acordă o importanță deosebită durabilității, eficienței energetice și protecției mediului atât în procesele sale interne, cât și în producția și dezvoltarea produselor sale.

Misiune

Masterplast își propune să devină un fruntaș în industria materialelor de construcții interne, cu produsele sale competitive și portofoliul de servicii bazat pe nevoile partenerilor săi.