Carieră Masterplast

Noi, la Masterplast Group, nu comercializăm numai produse, ci oferim de asemenea și un sistem de servicii complexe, ceea ce este, de valoare pentru clienții noștri și face ca activitatea lor să aibă mai mult succes. Vă puteți alătura unei echipe tinere dedicate unui serviciu de calitate, care are un cadru profesional solid și care este implicat activ în creșterea continuă a grupului nostru internațional de companii. Avem nevoie de puterea dinamică din tine pentru a face Grupul Masterplast un jucător important pe piața europeană a izolației.

O poveste de succes

Pe parcursul a 21 de ani, compania noastră a crescut de la o afacere de cinci persoane la un grup internațional de aproximativ 930 de persoane. Încă de la înființare, echipa noastră este ghidat de lideri competenți, bine pregătiți cu ei ne ajutăm reciproc șă realizăm relații umane semnificative pentru a obține succes.

Dezvoltarea dinamică, în sine reprezintă noi provocări pentru personalul nostru, ai căror  aptitudinea  este dovedită prin depășirea obstacolele cu suficient entuziasm, proactivitate și dinamism.

Așteptăm in continuare  oameni la fel de deschiși, dedicați și dispuși să demonstreze și care împărtășesc valorile pe care compania le reprezintă și le prezintă. Ești pregătit pentru competiția internațională?

Dacă sunteți ambițioși și agili, este important pentru dvs. să căutați dezvoltarea profesională sau chiar oportunități de carieră internaționale, înscrieți-vă în baza noastră de date! 

 

„In spatele oricarui succes se afla un vis”
Si care este cheia succesului?
„Credinta in succes, sustinuta printr-o munca asidua’’

– /Tibor Dávid, președinte/