În serviciul partenerilor noștri

Filozofia firmei noastre este centrată pe creşterea continuă a valorii adăugate şi pe dezvoltarea produselor noastre. În vederea satisfacţiei clienţilor noştri ne străduim ca prin fabricarea şi comercializarea de materiale de construcţii de calitate, precum şi prin serviciile conexe de nivel înalt să asigurăm flexibilitatea şi deservirea corespunzătoare cerinţelor cumpărătorilor. Cu produsele si serviciile sale, Masterplast isi inspira partenerii in atingerea unui plus de succes.

Ce oferim partenerilor noștri?

Cu o tradiție și valori de peste 20 de ani, Masterplast își ajută partenerii la dezvoltarea unei afaceri pe termen lung, care se bazează pe asigurarea unei calități constante pe toată gama de produse și servicii.

O gamă largă de produse

Oferim 2000 de produse în 25 de grupe și 5 categorii de produse.
Ofertele noastre se compun din prețuri avantajoase, o calitate constantă și caracterizează comercializarea ușoară. 

Soluții flexibile de logistică

Membrii echipei noastre de conducători auto sunt deja cunoscuți de partenerii noștri, timp in care au dovedit de mii și mii de ori în colaborarea lor in ce priveste organizarea transportului, gestionarea stocurilor și depozitarea că logistica Masterplast este mai mult decât transport. Suntem mândri că in peste 20 de ani de muncă persistenta, serviciile de logistică ale firmei Masterplast au câștigat o mare recunoaștere din partea partenerilor noștri. Cu soluții flexibile de livrare și disponibilitate promptă a produselor, îi ajutăm pe partenerii noștri să atingă nivelurilor optime de stoc și să primească produsele necesare în timp util.

Producție

Astăzi, Masterplast Hungária Kft. își acoperă decisiv necesarul de produse din propriile sale fabrici ale Grupului Masterplast, asigurând o calitate constantă și o aprovizionare stabilă pentru partenerii săi. Produsele noastre renumite au certificate CE iar calitatea este in concordanta deplină conformandu-se standardelor europene
 

Sistem personalizat de vânzări

Echipa noastră de vânzări compusa din oameni cu experiență, este prezentă pe piață cu o acoperire la nivel național. Parteneriatele noastre sunt bazate pe încredere, corectitudine, deschidere, simţindu-ne răspunzători pentru dezvoltarea reciproc avantajoasă a acestor relaţii. Ne dezvoltăm agenții prin cursuri continue de perfectionare  și având o gamă largă de cunoștințe de piață, ei oferă asistență reală partenerilor noștri. Echipa noastră de relatii cu clienții contribuie cu flexibilitate și rapiditate  la funcționarea de zi cu zi a parteneriatelor de succes pe termen lung.